Один із самих сильних громадських рухів на території України вітає вас!

Байдужість ще ніколи нікому не принесла дивідендів. Якщо людина залишається осторонь того, що відбувається навколо неї, то рано чи пізно доведеться говорити про печальні наслідки. Наприклад, стосовно політичної ситуації в країні, економічного занепаду, кругової поруки і загальної несправедливості. Невже, всі ці речі можуть бути нецікавими для пересічного жителя країни, котрий хоче жити в благополучних умовах? Звичайно що ні.

Отже, постає цілком логічне питання – як дізнатись, кому варто довіряти? Варіантів – 2. перший, ретельно аналізувати кожне речення, промовлене кандидатами, їхніми представниками, діючими політиками. Звичайно, що на такий аналіз доведеться витрачати практично весь свій вільний час. Але, є альтернативний варіант – рух «Чесно».

Мабуть, варто було б більш детально розказати про організацію.

Чесно — це громадський рух із сайтом chesno.org, що створений відносно недавно. Але, за період свого існування учасникам вдалось добитись значних досягнень.

Прозорість, чесність, доступність інформації – основні принципи, згідно яких функціонує рух «Чесно». Кожен відвідувач сайту зможе знайти той матеріал, що його цікавить. Якщо виникнуть певні проблеми – учасники руху готові надати кваліфіковану допомогу.

Потрібно розуміти, що лише об’єднавши зусилля є реальний шанс домогтись позитивного результату. Саме тому тисячі небайдужих громадян по всій країні вирішили стати одним цілим, переслідуючи одну і ту ж мету.

Мабуть, одне з найголовніших запитань стосується того, яким чином знаходиться потрібний матеріал? Над цим працює ціла команда громадських активістів. Обов’язково дотримуються норми і правила чинного законодавства. В процесі своїй діяльності ніколи не порушуються права громадян. Це надзвичайно важливо. Адже. Якщо особа бореться за справедливість, чесність і прозорість, то вона в першу чергу повинна бути взірцем для інших.

Будь-яка інформація ретельно перевіряється. «Чесно» це не типова «жовта преса». Тут ніколи не знайдете даних, отриманих від неперевірених і сумнівних джерел. Постійно учасники слідкують за життям кандидатів в президенти. При чому, ніяким чином не посягають на ті права, що їм гарантує конституція. «Чесно» — це громадська організація, котра відкрита для всіх тих, кому уже набридли несправедливість, корупція, «відмивання» коштів. Саме так можна побороти зло і вивести країну на абсолютно новий рівень розвитку.

Джерело: https://www.chesno.org/



Похожие записи:
Любовь & Романтика