Вечірні сукні з довгими рукавами – зразок вишуканості та елегантності

Урочисті події є приводом для прекрасної половини людства звернути на себе увагу, виділитися серед товаришів по роботі вишуканим вбранням, який в будній день виглядав недоречно.

Аристократизму і елегантності можна досягти, вибравши святкове плаття з довгими рукавами. Воно прекрасно підходить для урочистого заходу. Для такого вбрання характерна універсальність, наявність незвичайного дизайну і різноманітність моделей.

  • Вечірні сукні, що мають довгі рукави, ідеальні для подій будь-якого формату. Вони чудово виглядають і на студентській вечірці, і в ресторані або на весільній церемонії.
  • Незвичайність наряду проявляється, насамперед, у власному стилі, який дозволяє проявити індивідуальність. Такий одяг має благородний інтригуючий вигляд.
  • Достаток різноманітних моделей дозволяє вибрати те, що вам до смаку. Це можуть бути шикарні довгі, короткі, мають оригінальні декоративні елементи вбрання і т. д.

Правильний вибір

Перед придбанням такого сукні необхідно підібрати модель, яка буде підкреслювати достоїнства жінки.

  • За пропорційної фігури і відсутність комплексів можна дозволити вибрати облягаючу сукню з довгими рукавами, виконане з гіпюрової тканини. Досить сміливо і сексуально виглядають вбрання, що мають підкладку з тканини тілесного кольору, що створюють ефект оголеності.
  • Дами, які не бажають виставляти напоказ свої «принади», можуть вибрати модель з легкої м’якої шовкової тканини, яка буде легка обволікати фігуру. Шовк завдяки особливій структурі дарує прохолоду, тому в ньому дуже комфортно у спекотні дні. Правда, натуральна тканина – дороге задоволення. Альтернативою йому є штучний атлас, шифон.

Кілька привабливих моделей

Особливо привабливо виглядають такі вечірні вбрання:

  • Сукні з вирізом на спині, поєднуючись з довгими рукавами і закритим декольте виробляють просто запаморочливий ефект. Їх секрет – лаконічність у поєднанні з екстравагантністю.
  • Довга сукня з вирізом внизу створює «ефект Джолі», підкреслюючи красу і витонченість жіночих ніг.
  • Плаття довжиною до коліна вважається універсальним коктейльним типом одягу, що підходить для жінок з практично будь-яким статурою. Такий наряд буде чудово виглядати і на випускному вечорі, і на модній вечірці, і на званій вечері в ресторані.

Підібрати вечірню сукню для вас завжди допоможе сайт «Весільний бум! ( https://wedboom.com.ua/ua/ )».



Похожие записи:
Любовь & Романтика